Vlašské ořechy PREMIUM 100g

130 Kč –70 %
vlašské oř.
130 Kč –70 % 39 Kč
Můžeme doručit do:
26.4.2018
Skladem (> 5 ks)

Vlašské ořechy PREMIUM 100g. Vlašské ořechy obsahují omega 3 mastné kyseliny, vitaminy B1, B6, E. Jsou nejchutnější tesně po sklizni, kdy mají ještě bílá jádra. Vyloupaná jádra pro prodloužení jejich použitelnosti je nezbytné skladovat bez přístupu vzduchu nebo je naložit například do medu. Jsou skvělým doplňkem k ranní kaši.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vlašské ořechy, plody ořešáku, patří mezi tradiční ořechy pěstované hojně na našem území. Jsou významným zdrojem tuků (nenasycené mastné kyseliny omega 3), vlákniny, proteinů, vitamínů B1, B2, B3, B6, B9, provitamin A (betakaroten), malé množství vitamínu C a E,  a minerálů železo, vápník, hořčík, zinek, selen, fosfor, draslík. Před konzumací je vhodné vlašské ořechy namočit na cca 8 hodin do vody, poté jsou velmi lahodné a téměř k nerozeznání od těch z nové sklizně.

 

Jádra vlašských ořechů a jejich účinky:

  • omega kyseliny podporují rozvoj mozku
  • bohatý zdroj energie
  • pomáhají snižovat hladinu cholesterolu
  • brainfood
  • vhodné pro studenty, vegany i diabetiky
  • Paleo a Raw strava

Použití: Do salátů, snídaňových směsí, na sýrové talíře, do cukrovinek a cukroví.

Pro přímou konzumací je lepší ořechy namočit do vody na cca 8 hodin, změknou – lépe se kousají a tráví.

 

shutterstock_580364050

 

OŘECHY VLAŠSKÉ:
SLOŽENÍ: JÁDRA VLAŠSKÝCH OŘECHŮ NATURAL
SKLADUJTE V SUCHU A CHLADU.
CHRAŇTE PŘED TEPLEM A PŘÍMÝM SLUNEČNÍM ZÁŘENÍM.
UPOZORNĚNÍ: VÝROVEK MŮŽE OBSAHOVAT ÚLOMKY SKOŘÁPEK, ARAŠÍDY A JINÉ SKOŘÁBKOVÉ PLODY,SEZAM,LEPEK A OXID SIŘIČITÝ.
ZEMĚ PŮVODU:
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: VIZ ETIKETA
VÝROBCE : ENIGEM, S.R.O, DIVIZE FIT-DAY, FUČÍKOVA 132, 78361 HLUBOČKY,
ČESKÁ REPUBLIKA. VYROBENO V EU.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: FIT DAY FOOD
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: